Închide

Clujenii, îndemnați de proprietarii unui restaurant cunoscut să-i trimită pe oamenii nevoiași, sâmbăta, la o masă caldă gratuită

ActualitateSocial by Actual de Cluj - ian. 10, 2022 0 522

Pentru că oamenii nevoiași nu sunt conectați la rețele de socializare și majoritatea nu au acces ușor la informații, clujeni sunt îndemnați să se implice și să-i îndrume către local, pentru a beneficia de o masă caldă. Este vorba de despre restarantul Casa Vikingilor, locația din cartierul Grigorescu.

„Sămbăta, de la 10,30 la 11:30 oferim tuturor nevoiașilor din Cluj sau împrejurimi o masă caldă, gratuit, la Casa Vikingilor, ei n-au facebook, prin urmare, dacă îi întâlniți sau cunoașteți (oameni fără posibilități sau fără casă) trimiteți-i la locația din Grigorescu, să mănânce! Vom organiza această cantină a nevoiașilor în fiecare sâmbătă, doar la locația precizată, din Cluj!”, informează proprietarii localului.

Ideea organizării unei cantine pentru oameni nevoiași ar fi plecat de la cunoscutul antreprenor și proprietar de localuri din Suceava, Ștefan Manadachi.

„Stefan Mandachi felicitări pentru idee și mulțumesc!”, au scris proprietarii Casei Vikingilor pe contul lor de facebook.

Inițiativa a fost amplu lădată pe rețelele de socializare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare