Închide

Nistor, mesaj clar despre conflictul cu Dan Petrescu și CFR Cluj: „Nu mă bagă în seamă, văd că mă propun cei din club peste tot, la Steaua, Dinamo, Craiova, Astra”

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 08, 2018 0 2323

Dan Petrescu a insistat mult pentru transferul său, dar acum îi arată ușa de plecare. Dan Nistor e propus de CFR oricui ar vrea să-l ia să-i achite salariul, la doar câteva luni de la venirea în Gruia.
Mijlocașul vorbește pentru actualdecluj.ro despre ultimele luni petrecute la CFR Cluj. A jucat titular meci de meci început, apoi a dispărut din primul „11”.

„Nimeni n-a vorbit cu mine. Eu mă pregătesc, trag tare, dar nimic. Nu cred că e normal, am și eu o vârstă, am familie, vreau să joc sau măcar să mi se explice ce se întâmplă”, spune mijlocașul.

A semnat contract pe un an cu CFR Cluj, în vară, clubul având opțiune de prelungire pentru încă două sezoane.

Mijlocașul nu se ferește să vorbească despre conflictul tacit pe care îl are cu Dan Petrescu, antrenorul care l-a scos din lot după ce Ni

stor ar fi negociat cu Steaua imediat după venirea la CFR Cluj.

De-atunci, spune el, i se trag toate relele. Nistor povestește că „am ieșit din echipă imediat după momentul acela cu Steaua. Eu semnasem cu CFR-ul și m-a sunat nașul meu, Mihai Pintilii, care mi-a spus că mă vor cei de la Steaua. N-a fost nici o negociere. Eu i-am zis atunci că am semnat cu CFR-ul, că sunt aici și că, dacă ar fi să fie ceva, ar trebui să discute cu clubul să se înțeleagă. N-a fost nimic pe ascuns, cum se zice. O negociere paralelă sau altele de genul ăsta, nici vorbă!”

Fotbalistul nu ține să rămână la Cluj, mai ales după ultimele luni, dar vrea să aibă o discuție față în față cu Dan Petrescu. „N-am vorbit deloc, nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Nimic. Voi avea o discuție lămuritoare cu cei din conducere, să văd ce se întâmplă. Dacă tot nu mă bagă în seamă deloc… N-a vorbit cu mine, o să discut eu cu el. Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Tăcerea asta… Ce-i asta? N-am 20 de ani. Și vreau să joc, iar dacă nu se poate aici, voi pleca undeva unde voi avea șansa să joc. Eu am venit la CFR cu cele mai bune intenții, iar acum văd că cei din club mă propun peste tot, ba la Giurgiu, Steaua, Craiova, Dinamo. Cu mine n-a discutat nimeni”, a mai spus jucătorul.

Nistor (29 de ani) a semnat cu CFR în iulie 2017, venind de la Dinamo la  schimb cu Filipe Nascimento.

”Dan și-l dorește mult pe Nistor. Dinamo s-a înțeles cu Nascimento, iar noi și Dinamo am ajuns la un acord. Nistor e un jucător foarte bun. Se va plia foarte bine în jocul lui Dan Petrescu”, anunța Iuliu Mureșan, directorul general al clujenilor.

Nistor, în luna iulie 2017

„Am venit aici să câștig trofee. Mister (n.n. Dan Petrescu) e un om mai sincer şi spune lucrurile pe faţă”, spunea Nistor, imediat după ce semna cu CFR, indicând faptul că fostula antrenor Cosmin Contra a avut un rol decisiv în plecarea sa.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.