Închide

Nicoară pierde un deputat

PoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - iul. 15, 2014 1 306

Filiala PNL Cluj pierde un loc important în Parlament. Deputatul Steluța Cătăniciu ar fi bătut palma cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, urmând ca peste două, trei zile să demisioneze din PNL.

Contctată telefonic, Steluța Cătăniciu a subliniat că nu este pregătită să vorbească despre această decizie, dar a ținut să precizeze că nu și-a scris demisia, așa cum a apărut în presa centrală. „Dacă voi decide să plec din PNL, voi anunța în mod oficial acest lucru, nu mă voi ascunde”, s-a limitat să răspundă Cătăniciu. Sursele Actualdecluj.ro spun însă că Steluța Cătăniciu – care a câștigat mandatul de deputat pe cel mai dificil Colegiu din municipiu, învingându-l pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda – are deja locul asigurat în Partidul Liberal Reformator. Rămâne de văzut dacă vor mai pleca și alți membri din PNL. Liderul liberalilor clujeni, Marius Nicoară, a precizat că nu a avut încă o discuție oficială cu  Steluța Cătăniciu dar că a auzit și el că acesta  vrea să plece în partidul lui Tăriceanu. Până în acest moment, în Partidul Liberal Reformator au fost cooptați 31 de parlamentari.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare