Închide

Nichiduta, locul în care regăsiți modele variate de cărucioare (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - feb. 13, 2020 0 488

Una din investițiile de bază în etapa pregătirilor înainte de a deveni părinți este cea a căruciorului. Devenit indispensabil, căruciorul nu este ales la întâmplare și nici doar ținând cont de design. Ce-i drept, asistăm începând din primăvară și până toamna târziu la o paradă de culori și designuri ale cărucioarelor. Însă factorul de decizie este bugetul, dar mai ales funcțiile existente.

Nichiduță sau de unde aveți de ales dintre mii de produse

Este bine de avut în vedere un magazin de profil din cadrul căruia să achiziționați un cărucior de calitate. Există tot felul de beneficii, inclusiv garanția primită. Un exemplu este Nichiduta, magazin online unde regăsim un univers al produselor destinate creșterii și îngrijirii bebelușilor și copiilor de orice vârstă. La capitolul cărucioare nu lipsește diversitatea, astfel că puteți compara și alege prin eliminare, în funcție de suma de care dispuneți.

Cu promoții variate, în unele cazuri chiar și transport gratuit, gama de cărucioare înseamnă variante 3 în 1, 2 în 1, pentru gemeni, tripleţi, cele sport, reversibile sau standard printre altele. Nici lista de producători nu este una scurtă – Bebetto, Chicco, Coccolle etc.

Cărucioarele 3 în 1, unele dintre cele mai complexe

Unii părinți se bazează pe testul practic și achiziționează un cărucior după apariția copilului. Totuși, confortul ocupantului nu este singurul interes. Orice părinte afirmă cu entuziasm: „si noi ne-am bucurat de caruciorul ales”, dacă ține cont de:

Existența accesoriilor – un cărucior se întreține mai ușor dacă are în dotare huse pentru protecție în caz de vânt, ploaie, praf.

Ușurință în manevrare – așadar este un avantaj disponibil, în funcție de direcție, cu mâner reversibil, cu sistem de blocare rapid și sigur, cu suspensii pentru a atenua vibrațiile în mers sunt câteva repere.

Sistem adaptat în funcție de categoria de vârstă – dacă până la 6 luni bebelușul nu stă în șezut, are nevoie de landou. De asemenea, ar fi bine să permită ca orele de somn să fie neîntrerupte de o poziție nefericită, așadar ar trebui să existe în componenţa caruciorului un suport de picioare și spătar reglabil în funcție de unghiul dorit. Un cărucior util încă din prima zi, care suportă o greutate mai mare, deci rezistent pe termen lung – sunt criterii importante de avut în vedere.

Sistem de prindere – Siguranța celui mic, mai ales că la o vârstă fragedă nu este conștient de pericole, înseamnă a ține cont de centuri în 3 sau 5 puncte și de o bară frontală ce se poate demonta.

Astfel de cerințe pot rezuma căutările la cele de tip 3 în 1. Au 3 componente de bază, partea sport, un landou și un coșuleț auto, de care vă puteți folosi în primele luni – landoul, până la un an – scoica sau coșulețul auto și partea sport începând de la 6 luni și până la 2 ani, în funcție de greutatea copilului și greutatea maxim admisă pentru structura căruciorului.

Consultați pagina nichiduta.ro și decoperiti universul cărucioarelor. Pentru asistență la comandă magazinul online pune la dispoziție consiliere.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu