Închide

Inovaţia coreeană în medicină estetică adusă la Cluj

ActualitateSănătateSocial by Actual de Cluj - feb. 13, 2020 0 542

(P) Inovaţia coreeană în produse cosmetice şi în medicină estetică este prezentă, începând de astăzi, și la Cluj, ca parte integrantă a brandului medical Q Clinic, sub forma unei noi divizii “Q Beauty Korean Products”.

“Divizia Q Beauty Korean Products reprezintă o valoare adăugată în zona de medicină estetică şi produse de Skin Care. Această nouă linie de produse şi fire de suspensie/rejuvenare este rodul colaborării de peste doi ani a Q Clinic, cu mai multe clinici şi companii coreene. Frumuseţea tenului a fost dintotdeauna foarte importantă pentru femeile din Coreea de Sud, acesta fiind unul dintre motivele pentru care industria cosmetică din ţara asiatică a devenit una dintre cele mai performante din lume”, afirmă Dr. Adrian Avran, fondatorul Q Clinic şi iniţiatorul proiectului în România.

„Divizia Q Beauty Korean Products aduce pentru prima dată în România patru branduri renumite, menite să ajute la păstrarea tinereţii şi a frumuseţii celor care le folosesc” declară Lia Stanca, Business Manager – Q Beauty Korean Products.

În urma acestei colaborări Q Clinic a implementat în practică curentă, o serie de tratamente din medicina estetică sud-coreană. De asemenea prin Centrul Q Education se realizează traininguri la toţi cei interesaţi de aceste proceduri, pe linia de dezvoltare profesională. Tot în urma cooperării cu mediul medical coreean s-au identificat soluţii optime de Home Care (îngrijirea pacienţilor la domiciliu) materializată printr-o serie de produse cosmetice şi de îngrijire a pielii, foarte atent selectate.

Această punte de legătura urmează trendul colaborărilor deja existente, intre oraşul nostru Cluj-Napoca şi Coreea de Sud.

Invitaţi speciali din ţară şi straintate

În cadrul evenimentului de lansare a noi divizii “Q Beauty Korean Products” vor fi prezenţi atât reprezentanţii oficiali ai companiilor coreene, cât şi invitaţi de renume din lumea artistică şi mondenă precum: Adina Butar şi Markus Schulz (DJ şi producător internaţional de muzică electronică), soprana Cristina Păsăroiu (una din cele mai mari voci romaneşti, care a cântat pe marile scene de operă ale lumii), designerul vestimentar Eli Lăslean – cu un moment de fashion show de excepţie, Horace Dan D (DJ şi producător de muzică electronică), de asemenea actorul Pavel Bartos în calitate de gazdă a evenimentului!

Evenimentul de lansare a „Diviziei Q Beauty Korean Products, powered by Q Clinic & recommended by Doctor Q” se va desfaura joi 13 februarie, ora 19:00, la Club NOA Cluj-Napoca, accesul realizându-se pe bază de invitaţie.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu