Închide

Mutu și Tecău, meciuri de retragere la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 31, 2022 0 373

Pregătiri pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat la Cluj, biletele se pun în vânzare peste câteva zile; meciul are loc în cadrul ediției din acest an a Sports Festival, amânată de anul trecut din cauza pandemiei, unde e organizat și meciul de retragere al lui Horia Tecău.

Golgheterul all-time al României, alături de Gheorghe Hagi, și unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria echipei naționale, Adrian Mutu, își organizează meciul de retragere la Cluj, duminică 12 iunie, în cadrul celei de-a treia ediții a Sports Festival, pe Cluj Arena. ”Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm”, a spus Mutu la Cluj. ”Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat!”, promite el.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost programat inițial în iunie 2020, în urmă cu doi ani, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Pe lângă evenimentul dedicat carierei lui Adrian Mutu, în cadrul Sports Festival va avea loc și meciul de retragere a fostului tenismen Horia Tecău, vineri 10 iunie; alături de el va fi în teren și Simona Halep.

Bilete pentru cele două meciuri demonstrative din iunie vor fi puse în vânzare din 5 aprilie. Cei care au cumpărat deja bilete achiziționate în 2020 vor putea, până în data de 5 aprilie, să își descarce biletele în noul format, cu noile coordonate.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului și ajunge în acest an la a treia ediție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu