Închide

Muncă voluntară la Centrul de Screening Neonatal din Cluj. Asistentele sunt neplătite din noiembrie 2017

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - ian. 29, 2018 0 1465

Cadrele medicale de la Centrul de Screening Neonatal din Cluj nu şi-au mai primit salariile din luna noiembrie, din cauza unor probleme generate de schimbările operate în Codul Fiscal.

Cadrele medicale avut exclusiv convenţie civilă, dar conform Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Civilă nu se mai poate depune declaratia 112 (n.r. – Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate). Neputându-se depune această declaraţie, au intervenit probleme în plata salariilor, a anunțat adevrul.ro.

Conducerea spitalului județean Cluj a anunțat că face tot posibilul să găsească soluții legale pentru plata retroactivă a tuturor salariilor.
Asistentele din cadrul centrului și doctorul care îl conduce s-au prezentat zi de zi la muncă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare