Închide

Moroșanu, în premieră la Cluj. Gală de lupte pe 6 iunie la Sala Sporturilor

Sport by Catalin Suciu - apr. 23, 2019 0 1355

Cătălin Moroşanu va disputa primul său meci din carieră la Cluj-Napoca, în revanşa cu britanicul Daniel Sam, pe 6 iunie, în Sala Sporturilor Horia Demian, în cadrul galei Dynamite Fighting Show 4, moment ce va consemna şi revenirea acasă a celui mai bine cotat luptător român Benny Adegbuyi după mai bine de trei ani.

Duelul cu Daniel Sam face parte din cadrul turneului de retragere, pe care Moroşanu l-a început anul trecut şi care se va încheia la finele sezonului 2019. Cei doi s-au mai întâlnit în 2016, în gala Superkombat Puerto Rico, atunci când britanicul a fost declarat învingător.

În vârstă de 34 de ani, Moroşanu (1.81 m şi 100 kg) are un palmares de 47 de victorii şi 12 înfrângeri, în timp ce Sam (1.97 m şi 115 kg) a strâns 36 de victorii şi 16 înfrângeri. Britanicul, dublu câştigător al turneelor Enfusion, în 2013 şi 2017, a bifat şi 5 prezenţe în Glory.

Cu ocazia evenimentului de pe 6 iunie, cel mai bine cotat luptător român în kickboxingul mondial, Benny Adegbuyi, locul 2 în clasamentul Glory, va lupta din nou în oraşul său natal după mai bine de trei ani. Clujeanul va avea un meci pe reguli de box, acolo unde este neînvins până în acest moment.

Totodată, în premieră, va fi organizat un turneu piramidal la categoria semigrea, unde marele premiu va fi de 5.000 de euro. Alte patru super fighturi internaţionale sunt programate, printre combatanţi urmând să se numere Bogdan „Ciobănaşul” Năstase, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea şi Daniel Corbeanu.

Gala de la Cluj-Napoca este a patra organizată sub steagul Dynamite Fighting Show după cele de la Bucureşti, Piatra Neamţ şi Craiova.

Programul complet al Dynamite Fighting Show 4 va fi anunţat în perioada imediat următoare, iar biletele vor fi disponibile pe platforma bilete.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.