Închide

CFR, eliminată din Cupa României. Petrescu, acuze dure la final: „Astra doar cu noi joacă, cu FCSB e în vacanță”

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 25, 2019 0 98

Formația clujeană a făcut 2-2 la Giurgiu, după 1-3 în tur și părăsește Cupa României în faza semifinalelor.

CFR Cluj și-a menajat o parte dintre titulari și n-a putut întoarce meciul cu Astra. Ioniță a primit o nouă șansă din partea lui Petrescu, dar antrenorul l-a umilit și l-a schimbat după 35 de minute de meci cu Ciprian Deac.

Astra a punctat prin Budean și Alibec, din penalty, iar pentru CFR Cluj a marcat de două ori Valentin Costache. CFR a fost echipa mai bună, a avut și un penalty neacordat după un fault făcut de Erico, dar Astra va juca finala.

Petrescu a fost extrem de nemulțumit la finalul meciului. ” FCSB joacă cu Astra etapa următoare, iar Astra joacă doar cu CFR Cluj. Eu zic doar ce văd. Cum joacă Astra cu noi și cum joacă cu alte echipe. Nu înțeleg unele chestii. La meciurile cu Craiova și Steaua nu au jucat la capacitate normală. A zis-o toată lumea, nu doar eu. Sunt convins că la meciul următor va fi la fel. E normal să fie în vacanță după calificarea în final Cupei”, a spus antrenorul.

Aventura lui Ioniță în Gruia se apropie de final. „Toți alergau și se luptau, el nu”, a explicat Petrescu schimbarea făcută prima repriză.

CFR Cluj: Fernandez – Peteleu, Mureșan, Lang, Camora (46’ Manea) – Hoban, Males – Ioniță (35’ Deac), Moutinho (61’ Țucudean), Costache – Omrani

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare