Închide

Moartea Laurei Roșca, învăluită în mister. Ce au descoperit anchetatorii în telefonul DJ-iței Lalla. „Nu-i drog, nu-i alcool”

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 02, 2023 0 333

Cu discreție, în liniște, familia Laurei Roșca, prieteni și foști colegi de clasă s-au adunat la Capela Cimitirului Municipal din Turda. Sfârșitul tinerei de 34 de ani a fost un șoc pentru toți.

Confirmarea oficială dacă tânăra a consumat sau nu alcool sau droguri va veni abia după efectuarea analizelor toxicologice, care durează, arată Știrile Pro TV.

Până acum, în anchetă a fost stabilită doar cauza morții: înec. La audieri, bărbatul la care ar fi stat DJ Lalla în Mamaia, ar fi declarat că ea ar fi plecat să facă niște fotografii. Telefonul ei a fost găsit, sâmbătă, dar anchetatorii nu au dezvăluit dacă erau în el astfel de poze sau indicii, care ar putea ajuta în lămurirea sfârșitului ei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe telefonul artistei, care a fost descoperit pe plaja din Mamaia, nu a fost găsit niciun mesaj de adio.

Procurorii fac în continuare cercetări in rem, pentru ucidere din culpă. Nu există, deocamdată, niciun suspect.

Când a fost găsită, Laura Roșca era îmbrăcată sumar, iar sâmbătă, pe aceeași plajă din Mamaia, în dreptul unui club, au fost descoperite și alte obiecte personale ale ei.

Un bărbat, care se plimba pe o plajă din Mamaia, a găsit tenișii, căștile și telefonul Laurei și a anunțat imediat poliția. Locul în care omul a descoperit lucrurile ei se află la aproximativ 400 de metri de locul în care artista și-ar fi petrecut noaptea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu