Închide

MM Stoica, atac la adresa lui Dan Petrescu: „A înjurat de morți arbitrii, crede că i se permite orice”

Sport by Catalin Suciu - mart. 10, 2018 0 541

Mihai Stoica își continuă disputa cu Dan Petrescu, fostul său colaborator de la Unirea Urziceni. MM îl atacă pe antrenorul CFR-ului, după ce Petrescu a fost eliminat în ultima etapă după ce l-ar fi înjurat pe arbitrul central.

„Metodele astea au fost brevetate acum mulţi ani şi văd că unii trăiesc în trecut. Nu mă interesează bazaconiile unora, dar problema este că unii chiar consideră că li se poate permite absolut orice. Am înţeles că Petrescu a spus şi câte etape va fi suspendat după ce a făcut aseară. N-a protestat, a înjurat de morţi arbitrii într-o zi importantă pentru creştinitate. Că-şi înjură jucătorii de morţi e problema lui…Dar totul e o regie! De ce Petrescu nu-l înjură pe Deac? Pentru că ştie că Deac n-ar permite aşa ceva! De ce-i înjură şi îi împinge pe Manea şi Păun? Pentru că sunt copii. Am lucrat cu Petrescu, ştiu foarte bine că-l înjura pe Epaminonda Nicu pentru că e „mut” şi nu-i răspunde, dar pe Maftei nu-l înjura niciodată. Iar când Galamaz s-a dus şi i-a spus „Mister, nu mă mai înjura, pentru că eu nu pot să joc fotbal când mă înjuri” s-a controlat şi nu l-a mai înjurat niciodată.

Eu am fost suspendat o lună pentru că m-am bucurat excesiv la un gol. Miriuţă a ajuns în peluza, se bucura acolo…E puţin cam greu să nu ieşi din suprafaţa tehnică şi să ajungi în peluză, e imposibil! Cred că de data asta cineva trebuie să ia măsuri împotriva unui om care scoate în faţă trecutul, care un antrenor de geniu şi o spun cu toată responsabilitatea, pentru că am lucrat împreună, dar aşa ceva nu se poate permite! A câta oară este când face asta? Dacă membrii Comisiei de Disciplină cred că un asemenea gest poate fi cauţionat, mărturisesc că nu mai înţeleg nimic. A fost o greşeală de arbitraj împotriva CFR-ului, la 1-0, dar nu e nimeni vinovat că jucătorul (n. red – Păun) nu a ştiut să cadă. Miza este imensă şi trebuie să avem şi avantaje, şi dezavantaje. Nu există un arbitraj care să ducă un meci perfect, am văzut şi în Champions League nişte nenorociri…Dar să ajungi să înjuri la modul ăsta, e chestie spre penal! N-ai cum, n-ai cum, chiar n-ai cum! Dar Dan Petrescu crede că i se poate permite orice”, a spui Stoica la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Viitorul.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu