Închide

Dan Petrescu ratează derby-ul din etapa următoare cu FCSB

Sport by Catalin Suciu - mart. 10, 2018 0 164

Eliminat în timpul meciului cu CSM Iași, antrenorul clujenilor va privi in tribună partia cu FCSB, principala contracandidată la titlu.

Petrescu a protestat vehement după ce formația sa a fost egalată la unu și a fost eliminat de arbitru. Antrenorul a acuzat în termeni duri prestația centralului Iulian Călin.

„Arbitrajul a fost norocos. Dacă nu marcam la ultima fază, era viciere clară de rezultat. Am avut penalty clar la 1-0, iar penalty-ul lor a fost mult prea ușor acordat. Apoi, am avut alt penalty la Culio. Doar noi am primit galbene, ei nu! A făcut pilaf meciul! Nu știu dacă ieșenii mai pot plânge după un aut, așa cum au făcut-o împotriva noastră în sezonul regulat. În prima repriză am jucat mai bine, nu la fel am făcut în repriza secundă. E vina noastră că nu am marcat când trebuia golul de 2-0. Am făcut echipa în funcție de ce am făcut antrenamente. Dacă voi simți altceva etapa viitoare, voi schimba echipa. Le tot explic jucătorilor să nu facă alunecări în careu. Nu a fost un penalty clar, jucătorul de la Iași a intrat în fața lui Camora și s-a aruncat. Mai sunt nouă finale, sperăm că vom câștiga campionatul”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare