Închide

U Cluj, victorie grea cu Dejul în primul meci oficial din 2018

Sport by Catalin Suciu - mart. 11, 2018 0 610

Universitatea s-a impus după pauză cu 2-0, în fața Unirii Dej, în prima partidă oficialăjucată de studenți în acest an.

Deși au învins-o cu 6-1 într-un amical recent, studenții s-au chinuit în prima repriză. Florescu a nimerit bara din câțiva metri, iar Ursu a obținut, iar apoi a irosit un penalty.

Goga a intrat abia în repriza secundă, la fel ca și Hațiegan ambii trimiși de Adrian Falub la 0-0. Iar mutările au fost inspirate. Goga a tras de la distanță, mingea a fost deviată la Hațiegan, iar acesta a deschis scorul (65). Emoțiile s-au risipit la golul semnat de Cristian Ene, cu un sfert de oră înainte de final.

Cu această victorie, FC Universitatea a strâns 38 de puncte, păstrează distanța inițială față de Performanța Ighiu (34 de puncte) și rămâne liderul seriei.

Runda viitoare, “Șepcile roșii” vor sta.

“U” CLUJ – UNIREA DEJ 2-0 (0-0)
Au marcat: Hațiegan (65), Ene (75)

“U”: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Florescu, Giurgiu (C), Micaș (86, Telcean) – Hordouan (56, Hațiegan), Ene (83, Greu), Ursu (62, Goga).
Antrenor: Adrian Falub

Unirea Dej: Kodion – Podină, Kovács, Kis, Hîmpea – Itu, Popescu – Muntean, Ferhaoni, Șerban – Boje. Au mai jucat: Blaj, Nogo, Kocsi
Antrenori: Eusebio Ioan-Șuvagău, Pino Murgia

Foto: fcuniversitateacluj.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare