Închide

Mișcare șmecheră prin care liberalul Mircea Abrudean ajunge prefect

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 14, 2019 1 3233

Liberalii se pregătesc să-l dea jos pe prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș (care fusese numit de Guvernul PSD), numai că, pentru a-l așeza în această funcție pe unul de-al lor, era nevoie să fie îndeplinite minim două condiții: prima, ca omul lor să aibă calitate de ”funcționar public”, iar cea de-a doua, ca acesta să nu fie membru de partid. Tânărul liberal Mircea Abrudean (foto mijloc) este cel care se pregătește să preia funcția de prefect al Clujului, numai că, deocamdată, el este cât se poate de implicat politic, fiind secretarul general al organizației PNL Cluj. Sigur, această situația poate fi corectată printr-o simplă demisie, condiția mai importantă era ca Abrudean să aibă și calitate de „funcționar public”. Printr-o mișcare șmecheră, partidul a rezolvat și această problemă.

Îl fac „temporar” purtător de cuvânt la Primăria Câmpia Turzii

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, Mircea Abrudean va deveni oficial „purtător de cuvânt” la primăria Câmpia Turzii, urmând să dea concurs pentru a ocupa postul „temporar vacant”, care îi va conferi calitatea necesară de „funcționar public” (foto jos).  Din această postură, Abrduean va putea fi numit prefect al Clujului. Sigur, nu chiar oricând, dat fiind că el este, în prezent, parte din Comisia Biroului Electoral Județean, având calitate de membru de partid. Așadar, se preconizează că după ce-și va încheia treburile la partid, după ce se vor închide și alegerile prezidențiale, să fie realizată și numirea sa în funcția de prefect. Deocmadată, i-a fost acceptat dosarul pentru a da concursul pentru postul din Primăria Câmpia Turzii, urmând să devină funcționar cu acte în regulă. Abrudean va ocupa un post ce fusese eliberat temporar în Primăria Câmpia Turzii, în cadrul Serviciului de Informare și Relații Publice.

 

 

Un comentariu

  1. […] Un angajat al Primăriei Câmpia Turzii ar putea deveni viitorul prefect al județului Cluj, scrie ActualdeCluj. Liberalii se pregătesc să-l dea jos pe prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș (care fusese numit de Guvernul PSD), numai că, pentru a-l așeza în această funcție pe unul de-al lor, era nevoie să fie îndeplinite minim două condiții: prima, ca omul lor să aibă calitate de ”funcționar public”, iar cea de-a doua, ca acesta să nu fie membru de partid. Tânărul liberal Mircea Abrudean (foto mijloc) este cel care se pregătește să preia funcția de prefect al Clujului, numai că, deocamdată, el este cât se poate de implicat politic, fiind secretarul general al organizației PNL Cluj. Sigur, această situația poate fi corectată printr-o simplă demisie, condiția mai importantă era ca Abrudean să aibă și calitate de „funcționar public”. Printr-o mișcare șmecheră, partidul a rezolvat și această problemă, informează ActualdeCluj. […]

Scrie un comentariu

Articole similare