Închide

Miriuță se gândește la titlu: „Cu două-trei transferuri în iarnă se poate întâmpla orice”

Sport by Catalin Suciu - oct. 15, 2016 0 494

Antrenorul „feroviarilor” și-a lăudat echipa după victoria cu Iași (1-0) și crede că CFR-ul se poate lupta chiar la câștigarea campionatului.  De 10 meciuri n-a pierdut în Liga 1, are 6 victorii, 5 remize și o singură înfrângere, urcând până pe locul 5 în clasament. Fără penalizarea cu 6 puncte înainte de startul Ligii 1, CFR-ul ar fi fost a doua, după Steaua.

”Am ajuns unde ne dorim cu toţii, în primele şase. Le-am zis băieţilor că suntem la poartă şi trebuie să o deschidem. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Am avut şi noi ocazii, au avut şi ei ocazii. Am fost echipa mai bună şi meritam victoria. Nascimento (n.r. marcatorul golului victoriei) este un jucător minunat şi un mare talent. Are 22 de ani. Dacă va juca aşa, va ajunge la o echipă mare. Fără falsă modestie, nu cred că vreo echipă joacă mai bine decât noi. Suntem cea mai bună echipă din România. Important este să muncim în continuare. Ne calificăm în play-off şi de acolo este totul posibil. Cu două-trei transferuri în iarnă se poate întâmpla orice”, a povestit Vasile Miriuță după meci.

CITIȚI ȘI: INTERVIU Miriuță, dezvăluiri despre parcursul CFR-ului, una dintre surprizele acestui sezon. Pe cine pariază antrenorul și ce jucători pot pleca la iarnă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare