Închide

Miracol la Cluj. O fetiță căzută de la etajul al treilea direct pe pământ a scăpat cu viață, fără răni grave

ActualitateTop News by Catalin Suciu - iul. 10, 2019 0 223

Incindent la Cluj, unde o fetiță de 4 ani a căzut de la etajul al treilea, dar a scăpat cu viață, fără răni grave. Poliția a deschis o anchetă pentru vătămare coroporală din culpă.

O fetiță de patru de ani, aflată la bunici, a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Cluj. În momentul căzăturii, fetița se juca în vecini. Potrivit Poliției, fata s-a urcat pe un pervaz unde era o plasă împotriva țânțarilor, care s-a desprins din perete, în exterior, iar fetița a căzut în gol de la etajul al treilea, direct pe pământ. Din fericire, EA a scăpat fără traumatisme grave care să-i pună viața în pericol. Bunicul acesteia a coborât, a luat-o și a dus-o în casă, până la sosirea ambulanței. Fetița a primit îngrijiri de la paramedici și a fost transportată la spital. În prezent se află sub observație și este în afara oricărui pericol. Poliția a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, dar spune că a fost vorba despre un accident nefericit

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.