Închide

Minune la Glasgow. CFR Cluj, în play-off-ul Ligii Campionilor după un meci mare făcut pe Celtic Park

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 14, 2019 0 314

Campioana României își continuă parcursul incredibil în cupele europene. A lăsat acasă trei formații cu bugete net superioare și și-a asigurat deja prezența în grupele Europa League. Doar că, trupa lui Dan Petrescu visează să joace în Liga Campionilor.

După 1-1 cu Celtic, pe teren propriu, CFR pornea cu șansa a doua în returul de la Glasgow. În fața a peste 60.000 de spectatori, Petrescu știa, însă, că poate produce una dintre marile surprize ale serii. Iar Celtic nu a avut nici o ocazie mare în prima repriză.Deac a bifat, în schimb o mare ocazie la pasa lui Omrani. Clujenii au cerut penalty după intervenția lui McGregor, dar centralul n-a dat nimic.
Deac face apoi liniște pe stadion și înscrie cu capul din centrarea aceluiași Omrani (27).
La realuare, Celtic e mai bună. Atacă și pune presiune, împinsă și de publiclul fantastic. Firesc, Forrest egalează (50). Clujenii continuă să greșească și par că se prăbușesc, mai ales că Edouard face 2-1, din careu.

CFR obține apoi un penalty, iar Omrani nu greșește (74). Tot Celtic preia conduceerea, după reușita lui Christie. Clujenii nu renunță, iar Omrani trage sub bară (80). Meciul nu e gata pentru că Țucudean face 4-3 în prelungiri, cu o execuție fină, peste portar. 4-3 pentru CFR.

Celtic: Bain – Elhamed, Ajer, Simunovic – McGregor, Brown, Ntcham, Forrest – Christie, Edouard, Johnston
Rezerve: Gordon, Jullien, Bitton, Griffiths, Bayo, Morgan, Bolingoli
Antrenor: Neil Lennon

CFR: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio – Deac, Rondon, Omrani
Rezerve: Vâtcă, Sylla, Păun, Țucudean, Mureșan, Peteleu, Cestor
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Celtic Park (60.832 de locuri)

CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  Partidele din play-off se joacă pe 20 august, în Gruia, respectiv 27 august, la Praga

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu