Închide

Ministrul Sănătății despre mirajul spitalelor regionale, dintre care unul la Cluj: am semnat hârtie către BEI, toate problemele au fost soluționate

Sănătate by Actual de Cluj - feb. 25, 2017 0 379

Dacă nu v-ați săturat de declarații politice fără nicio mișcare în teren, aflați că ieri ministrul Sănătății a declarat că au mai fost semnate niște hârtii pentru mirajul celor trei spitale regionale de urgență din țară, între care unul la Cluj.

Ministrul Sănătăţii, Florin Bodog, a declarat ieri că a semnat niște hârtii în acest sens:
„Banca Europeană de Investiţii este pregătită, i-am comunicat că toate problemele au fost soluţionate”, a spus ministrul. „Joi am semnat scrisoarea către Banca Europeană de Investiţii, prin care îi comunicăm că toate problemele legale legate de măsurile dispuse de către Curtea de Conturi, legate de documentaţie, au fost soluţionate”, a spus Florin Bodog, cita de mediafax.ro. „Primele trei spitale regionale care se vor face pe fonduri europene sunt în Cluj, Iaşi şi Craiova, pentru aceastea avem deja terenurile şi suntem într-o fază foarte avansată cu hotărârile de Guvern”, a adăugat ministrul.

Amintim, la Cluj spitalul ar urma să fie construit pe un teren din Florești preluat de Consiliul Județean din patrimoniul Armatei (foto).

Citește și:

Citește aici toată telenovela spitalului regional de urgență din Florești

Pierde Clujul un mare proiect de investiție? Dacă PSD ar opta pentru Iași și Craiova

Se urnește proiectul spitalului regional de urgență

150 de milioane de euro pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj. Ministrul Sănătății dă asigurări: “Proiectul va fi gata în trei ani, acest spital se va face!”

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare