Închide

Mediafax: Procurorii DIICOT ridică documente de la mai multe firme de medicamente din Capitală. În anchetă este vizat şi medicul Lucan

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 14, 2018 0 640

Procurorii DIICOT ridică, astăzi, documente de la sediul mai multor firme de medicamente, în dosar fiind vizat şi medicul Mihai Lucan. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, a fost declanşată cercetarea in rem pentru infracţiunile de luare şi dare de mită.
Procurorii DIICOT ridică, miercuri, documente de la mai multe firme de medicamente din Capitală, vizat în această anchetă fiind şi medicul Mihai Lucan. Ancheta a fost declanşată pentru fapte, existând bănuieli de luare şi dare de mită. Cercetările vin după ce ieri Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunțat că Lucan s-a aflat în conflict de interese la Institutul de Transplant Renal din Cluj, unde ar fi ocupat postul de șef de secție și de membru în consiliul de administrație.

Lucan e cercetat de DIICOT pentru că ar fi delapidat institutul de transplant renal din Cluj ani de zile prin tratarea pacienților la clinica sa privată.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu