Închide

Meciurile de Cupă Davis de la Cluj închid o stradă din centru și deviază o linie importantă de transport în comun

Administrație by Actual de Cluj - iul. 15, 2016 0 384

Linia de transport în comun care leagă cartierul Grigorescu de centrul Clujului va avea traseu deviat în weekend, din cauza meciurilor de Cupă Davis de la Sala Polivalentă.

Autobuzele de pe această linie circulă deviat de azi la ora 11 până la ora 19, dar și mâine între orele 12 și 18, interval în care circulația pe Aleea Stadionului va fi închisă.

Astfel, linia 30 care pornește din cartierul Grigorescu și se termină pe strada Aurel Vlaicu va circula pe traseu deviat, în ambele sensuri, pe strada George Coșbuc – Splaiul Independenței – podul Garibaldi, iar în aceste intervale de timp se suspendă stațiile de transport în comun de pe strada Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe peroanele de tramvai de pe Splaiul Independenței, din dreptul Sălii Polivalente.

De altfel, și Primăria din Cluj-Napoca a anunțat că închide în acest weekend circulația pe Aleea Stadionului, ba chiar, dacă situația o impune, va închide și circulația pe alte străzi, cu ocazia meciului de Supercupă dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, programat sâmbătă seara. „În cazul în care situația o va impune, se va restricționa circulația rutieră pe aleea Stadionului, strada George Coșbuc, Splaiul Independenței, sâmbătă, 16 iulie 2016, între orele 19.00-23.30, cu ocazia meciului de fotbal dintre FC CFR 1907 Cluj și FC Astra Giurgiu din Supercupa României”, arată Primăria.

Citește și:

România-Spania, la tenis. Ai noștri mizează din nou pe public: „Am văzut ce spectacol a fost la FED Cup. Publicul a fost superb!”

Cine face parte din lotul României pentru meciul de Cupă Davis cu Spania de la Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare