Închide

România-Spania, la tenis. Ai noștri mizează din nou pe public: „Am văzut ce spectacol a fost la FED Cup. Publicul a fost superb!”

Sport by Catalin Suciu - iul. 12, 2016 0 262

România și Spania se duelează în Cupa Davis, iar jucătorii noștri susțin că n-au nici o emoție. „Presiunea mare va fi pe Spania, nu pe noi”, susțin la unison componenții lotului României.

„Spania poate simți o presiune în plus, ei se bat mereu pentru câștigarea Cupei Davis. Au o echipă foarte puternică, dar și noi jucăm bine. Avem o dorință foarte mare de a câștiga acest meci”, a povestit Horea Tecău într-o conferință de presă. El va evolua în partida de dublu, alături de Florin Mergea.

„Am văzut ce frumos a fost la FED Cup și sper să fie la fel și de această dată. Sala e superbă, foarte mare, ar fi minunat să fie plină de la prima minge. Publicul a fost superb, atmosfera la înălțime. Avem nevoie de ajutorul publicului, contează enorm pentru noi, pentru orice jucător”, a completat și Andrei Pavel, căpitanul nejucător al României.

Tragerea la sorți a meciurilor este programată joi, de la 12:30, la Grand Hotel Italia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.