Închide

Meciul păcii în Gruia, în fața a 5000 de spectatori. Toate încasările merg către refugiații din Ucraina

Sport by Actual de Cluj - apr. 21, 2022 0 106

CFR Cluj și Dinamo Kiev au remizat, scor 0-0, în meciul caritabil de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Toate încasările din bilete și donații vor merge către un ONG care sprijină refugiații ucraineni.

Cu o echipă alcătuită din rezerve, CFR Cluj le-a ținut piept celor de la Dinamo Kiev, iar Păun putea deschide scorul în primul minut, însă portarul Buchan s-a opus. Și Costache a bifat o altă ocazie în partea a doua. Dinamo Kiev a controlat jocul la capitolul posesie, dar fără a-și crea mari ocazii.

Partida s-a încheiat fără goluri, dar scopul meciului a fost strângerea de fonduri pentru refugiații ucraineni. Aproximativ 5000 de persoane au asistat la partidă. Toate încasările vor fi direcționate către un ONG care sprijină refugiații.

Partida a fost precedată de mai multe momente spectaculoase. Ruslana, fostă câștigătoare a concursului Eurovision, a cântat în deschidere alături de alți artiști.

CFR CLUJ: Letica – Manea, Bălan, Dimitrov, Fl. Ștefan – Cvek, Păun, Sigurjonsson – Chipciu, Dugandzic, Birligea
REZERVE: Sava, Bouhenna, Neguț, Gîdea, Mal, Sacko, Hoban, Roger, Buș, Costache, Itu
ANTRENOR: Dan Petrescu

DINAMO KIEV: Buschan – Dubinchak, Zabarny, Sirota, Karavaev – Sidorchuk, Shaparenko, Garmash – Antyukh, Tsygankov, Besedin
REZERVE: Popov, Burda, Shepeliiev, Dobyk, Vivchsrenko, Vanat, Andrievskyi, Kulach, Buyalskyi, Neshcheret, Bol, Boyko
ANTRENOR: Mircea Lucescu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare