Închide

Meciul Păcii în Gruia. Campioana României joacă cu Dinamo Kiev. Toate încasările merg la refugiați

Sport by Actual de Cluj - apr. 20, 2022 0 126

CFR Cluj joacă astăzi cu Dinamo Kiev(21:30) un meci caritabil și toate încasările din bilete vor fi donate pentru sprijinirea ucrainenilor greu încercați de războiul din țara lor.

 
Bilete online se pot cumpăra de la acest link: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-dynamo-kiev/
 
Fiecare persoană poate achiziționa un număr nelimitat de bilete/comanda și chiar vă încurajăm să o faceți pentru a ne arăta sprijinul pentru vecinii noștri din Ucraina, transmite clubul feroviar. Refugiații ucraineni din România au acces gratuit la acest meci, trebuie doar să vină la casele de bilete de la stadion cu un document pentru a-și ridica biletul gratuit.
 
Prețurile biletelor:
Tribuna 2 – 10 lei
VIP A și VIP B – 50 lei
 
PROGRAM CASE DE BILETE:
MARTI: 12:00 – 16:00
MIERCURI: 12:00 – 21:30
Mircea Lucescu a ieșit azi în centrul Clujului, unde a împărțit bilete pentru meci.
Decizia lui Dinamo Kiev de a juca cu CFR Cluj este oarecum surprinzătoare,în condițiile în care partida ar fi trebuit să se dispute cu FCSB, la București. Doar că patornul lui FCSB a dat niște declarații aiuritoare în media, declarații preluate de cele mai importante publicații din țara vecină.

Dinamo Kiev a emis un comunicat oficial în care anunță că meciul amical pe care ar fi trebuit să îl susțină împotriva FCSB-ului a fost anulat din cauza declarațiilor în care Gigi Becali s-a referit astfel la regimentul Azov: „Ăia sunt naziștii, știu eu! Șeful lor l-a pus pe Zelenski președinte”.

Conducerea lui Dinamo Kiev s-a simțit ofensată de afirmațiile făcute de finanțatorul de la FCSB  și a decis să anuleze meciul de pe 20 aprilie.

Managementul celor de la Dinamo Kiev consideră declarația lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă. În aceste condiții nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical. Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB.  Dinamo Kiev vrea să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor și a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independența țării.  În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci amical împotriva campioanei CFR Cluj”, se arată în comunicatul postat de Dinamo Kiev pe site-ul oficial.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu