Închide

Dan Petrescu s-a plâns de arbitraj și după meciul caritabil cu Dinamo Kiev. „Cred că am avut 2-3 penalty-uri. OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă”

Sport by Actual de Cluj - apr. 21, 2022 0 138

Antrenorul CFR-ului a contestat maniera de arbitraj la meciul amical cu Dinamo Kiev. Deși partida a avut un caracter pur umanitar și a vizat strângerea de fonduri pentru refugiații ucraineni, antrenorul clujenilor a fost nemulțumit de modul în care centralul  Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, a condus meciul.

„Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, și astăzi a jucat foarte bine, dar per total nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă. Cred că am avut și 2-3 penalty-uri, dar nu am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale. Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Și uite așa continuăm… OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeași fază. Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40, cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări.  Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați «curățat». Lăsați-ne în pace, să jucăm”, a spus Petrescu la conferița de presă de după meci.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. La meci au asistat aproximativ 5000 de persoane, iar încasările din bilete și donații vor merge către refugiații ucraineni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare