Închide

Eliminată din Champions League, U-BT își continuă marșul spre un nou titlu în România

Sport by Actual de Cluj - apr. 23, 2022 0 125

U-Banca Transilvania și-a revenit după eșecul suferit marți în sferturile de finală ale Basketball Champions League. Clujenii au dat piept vineri seara cu SCM Timișoara și au obținut o victorie la 20 de puncte diferență, 90-70.

Mihai Silvășan și-a dorit intensitate de la băieții săi, care i-au luat tare pe bănățeni încă din debutul confruntării. Astfel, am condus cu 2-15 după un coș al lui Elijah Stewart, iar ofensiva noastră a funcționat ca la carte. Mai departe, Karel Guzman ne-a desprins la 4-19, așa că am izbutit 32 de puncte în primul act, notează site-ul oficial al clubului clujean.

În sfertul secund, Silvășan a introdus și tinerii baschetbaliști, iar Lăpuște a reușit un coș din acțiune, 17-36. Totodată, Colceag și Watson s-au evidențiat la rândul lor în atac, dar Olah a sunat trezirea în tabăra gazdelor. Drept urmare, Timișoara s-a apropiat la opt lungimi pe finalul reprizei, însă nu am întâmpinat probleme. U-Banca Transilvania a condus inclusiv cu 28 de puncte pe tabelă și a bifat victoria cu numărul 26 în Liga Națională.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania:

„Cel mai important lucru pe care îl voiam de la acest meci a fost să avem atitudinea corectă. Nu ne-a fost ușor, luând în calcul faptul că veneam după înfrângerea cu Ludwigsburg. Trebuie să înțelegem că s-a încheiat parcursul european și ne axăm acum pe campionat. Obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul. Băieții au răspuns extraordinar de bine, au arătat atitudinea de care aveam nevoie. Vom încheia pe primul loc sezonul regulat, însă contează să evoluăm bine și să fim 100% concentrați pentru Play-Off.”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu