Închide

Meciul anului pentru CFR Cluj. Reușește o minune trupa lui Dan Petrescu cu Sevilla?

Sport by Catalin Suciu - feb. 20, 2020 0 92

CFR Cluj joacă deseară cu FC Sevilla, în prima manșă din 16-imile de finală Europa League. Partida e programată la ora 19:55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia.

Mai reușește echipa clujeană o surpriză? E întrebarea pe care și-o pun toți microbiștii, după calificarea nesperată din grupe. Cu un parcurs remarcabil în Europa și în campionat, Dan Petrescu nu vrea să se oprească aici. O calificare în optimi ar însemna o performanță istorică, un record pentru CFR Cluj.

„Îmi doresc tot timpul să câștig, nu să joc la egal. În opinia mea, Sevilla e în primele trei favorite la câștigarea Europa League. Echipa a doua a lor ar câștiga campionatul în România. Sunt foarte buni și la fazele fixe, au talie bună, se bat, se apără bine”, a anunțat Dan Petrescu.

Surprize mari nu pot apărea, teoretic, în echipa CFR-ului.

Echipa probabilă

CFR Cluj: Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Hoban –  Deac,  Traore, Omrani

Diferența de valoare e net superiară spaniolilor. Dacă CFR Cluj are un lot cotat la aproximativ 30 de milioane de euro, Sevilla are, potrivit transfermarkt, un lot estimat la aproape 300 de milioane. Doar fundașul central brazilian Diego Carlos este cotat la 25 de milioane de euro.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu