Închide

Meci pentru viitor. CFR Cluj joacă azi cu finlandezii de la KuPS Kuopio pentru calificarea în grupele Europa League

Sport by Actual de Cluj - oct. 01, 2020 0 279

Partida e programată de la ora 18:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Gruia. Dacă va ajunge în grupe, CFR Cluj va câștiga cel puțin 5 milioane de euro, iar cu bonusuri de performanță din grupe poate ajunge la o sumă mult mai mare (DETALII)

„Am zis înainte de calificarea noastră în Suedia, că echipa care se va califica dintre CFR Cluj și Djurgardens va fi favorită cu finlandezii. Văzând ultimele 6 meciuri ale celor de la KuPS, mi-am schimbat opinia, că acum știu ce poate: nu există favorită joi seară. KuPS a cumpărat 6 jucători noi, toți titulari, e o formație foarte, foarte bună! În ultimele partide are 8 victorii și un egal, practică un joc modern, ofensiv, foarte bine organizată în apărare. Chiar nu am văzut puncte slabe. Sunt convins că voi fi criticat din nou, dar eu vă spun ceea ce am studiat, văzând. Eu credeam că suedezii au valoare peste cei din Finlanda, dar m-am înșelat.  Jucătorii noștri trebuie să facă un meci perfect ca să se califice. De fapt, trebuie să se autodepășească. Finlandezii sunt într-o formă excelentă, noi nu suntem într-una foarte bunăEu cred în ce este, nu în ceea ce a fost cândva! Mi-e puțin teamă de acest meci. Un teren greu ar avantaja echipa lor, dar nu au decât doi finlandezi în teren, în rest au 8-9 străini foarte buni, brazilieni, portughezi, nigerieni. Un duel pe muchie de cuțit”, a avertizat antrenorul Dan Petrescu.

Camora, convocat la națională

Fundașul CFR-ului (33 de ani), care a primit recent cetățenia română, a fost convocat de Mirel Rădoi pentru partidele cu Islanda, Norvegia și Austria. Camora joacă în România din 2011 și e un jucător emblematic pentru CFR Cluj.  Are 4 titluri de campion cu CFR Cluj și evoluează constant an de an, fiind considerat cel mai bun fundaș stânga din România.

foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare