Închide

Mașinile Google Street View se întorc la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 04, 2019 0 249

Mașinile Google Street View se întorc la Cluj în următoarele săptămâni ca să ia imagini actualizate de pe drumurile din județ, într-un program care cuprinde întreaga Românie.

Un număr de cinci mașini Google Stret View străbat România în această vară, timp de trei luni, și, arată gigantul informatic, se vor concentra pe cele mai importante oraşe din România şi zonele adiacente: Bucureşti Ilfov, Braşov şi Valea Prahovei, Constanţa şi litoralul Mării Negre, și orașele Iaşi, Piatra Neamţ, Cluj-Napoca, Târgu Jiu, Timişoara şi Arad.”Noua tehnologie de fotografiere utilizată de maşinile Google permite realizarea unor imagini mai precise şi de calitate. Pe lângă noua cameră, a fost schimbat şi exteriorul maşinilor Street View, pentru a reflecta câteva dintre frumuseţile naturale ale lumii care se pot vedea pe Street View, precum Marele Canion, Mont Blanc şi Marea Barieră de Corali”, arată Google.

Street View este un serviciu oferit de Google Maps din 2007 și în România din 2010, interval în care mașinile Google au ajuns în Cluj de patru ori – în 2009, 2011, 2014 și anul trecut.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu