Închide

Masca, obligatorie la Cluj din 8 august

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 06, 2020 0 1470

Purtarea măștii devine obligatorie la Cluj din 8 așa cum actualdecluj.ro a relatat recent (AICI).

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a făcut anunțul oficial.

„CJSU a decis în această seara ca incepând cu data de 8 august 2020, ora 00.00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, la întruniri de natura activităților culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios. Orarul de aplicabilitate este 0-24, pe toată durata stării de alertă”, a anunțat prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

De asemenea, Unitățile Administrativ Teritoriale (UAT) din tot județul trebuie să transmită o listă până pe 10 august cu toate piețele, târgurile sau bazarurile pe care să o trimită Comitetului pentru Situații de Urgență Cluj.

„UAT-urile vor identifica toate spațiile de tip piețe agroalimentare, piețe auto, târguri de produse și de animale , locații de tip bazar temporare sau permanente de pe raza UAT-urilor, pe care le vor comunica CJSU până în data de 10.08.2020, în vederea introducerii obligativității purtării măștii în aceste zone, după consultarea DSP”, a mai spus prefectul.

.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu