Închide

„Marea mahmureală”. CFR, meci palid la Dinamo și rezultat previzibil

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 05, 2017 0 362

Formația lui Miriuță alternează rezultatele și jocurile bune cu evoluțiile dezamăgitoare. După 4-1 la Craiova, succes udat cu mult alcool de „feroviari”, echipa clujeană a fost neputincioasă pe terenul lui Dinamo București.

„Nu sunt supărat pe ei deloc, toți am petrecut, n-am cum să mă supăr pe ei”, spunea antrenorul CFR-ului după ce trei jucători de-ai săi au fost filmați în Pitești împiedicându-se de garduri după o noapte scăldată în alcool.  Dacă-mi joacă fotbal și au evoluții bune, de ce ne-am supăra?, adăuga antrenorul clujenilor. Numai că la București, în fața lui Dinamo, CFR-ul a arătat modest spre foarte modest. Acțiuni de poartă previzibile, multe mingi în adâncime, „lungă și pe-adoua”, cum ar zice Hagi.

Deac e în formă, driblează în marginea terenului spectaculos, le dă mingea printre picioare dinamoviștilor, dar eficiența e zero pentru că acțiunile sale sunt blocate rapid. Omrani, cel care e preferat lui Cristi Bud, e luat pe sus de câteva ori de Dielna, care-l urmărește non-stop pe teren, iar vârful „feroviarilor” își termină treptat benzina, la fel ca toată echipa. Nemec trage primul semnal de alarmă, dar reia peste poartă o minge simplă. Avertismentul slovacului nu e luat în seamă de clujeni, iar Nemec deschide scorul cu o reluare din careu, după un corner și o greșeală în lanț a defensivei clujene. Lopes ratează traiectoria mingii, balonul ajunge la Nemec, iar acesta trage puternic, fără nici o șansă pentru Mincă.
Mincă respinge apoi o minge cu piciorul în față, Rivaldinho apare și marchează din 9 metri, cu capul, chiar înainte de pauză. E 2-0, iar meciul pare jucat.

CFR-ul nu-și revine nici în repriza secundă, cu toată energia transmisă de Miriuță de pe margine. Antrenorul forțează, renunță al Rus și-l trimite în teren pe Filipe Nascimento. Iese și Păun, intră Dan Roman, dar jocul nu capătă consistență. Dinamo face pasul înapoi, ține de avantaj, „feroviarii” forțează un gol care să le readucă speranțele măcar la un punct, însă tabela îngheață. E final, e 2-0 și CFR-ul face un pas mare înapoi din lupta pentru titlu.
Etapa următoare primește vizita Viitorului.

Dinamo Bucureşti – CFR Cluj 2-0

A marcat: Nemec 21, Rivaldinho 43

Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas – Romera, Maric, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palic – Hanca, Rivaldinho, P. Petre – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, Bawab, D. Nistor, D. Popa, M. Oliva, Dudea.

CFR Cluj: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Gomelt, L. Rus – Nouvier, Deac, Păun – Omrani.

Antrenor: Vasile Miriuţă.

Rezerve: T. Marc – Nascimento, D. Roman, Juan Ruiz, A. Mureșan, Peteleu.

foto: gsp.ro.

CITIȚI ȘI: Escapadă noctură cu alcool la CFR Cluj. Trei fotbaliști au fugit din cantonament și s-au îmbătat în Pitești

Miriuță își apără fotbaliștii după escapada cu alcool. “Suntem o echipă. Toți am sărbătorit, era și ziua lui Adi Păun”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Tags