Închide

Miriuță își apără fotbaliștii după escapada cu alcool. „Suntem o echipă. Toți am sărbătorit, era și ziua lui Adi Păun”

Sport by Catalin Suciu - apr. 04, 2017 0 549

Antrenorul CFR-ului nu face înmormântare după ce jucători de-ai săi au fost văzuți și filmați băuți după victoria cu CS U Craiova din campionat. (DETALII AICI)

Miriuță susține că toată echipa a sărbătorit împreună la hotel. „A fost ziua lui Adiță Păun, am stat toți la restaurant, am băut o bere. Apoi ne-am dus la culcare. Ce să faci, nu poți sta după ei să-i vezi tot timpul ce fac. Nu sunt supărat pe ei, eram toți euforici. Au ieșit să mânânce atunci că era închis restaurantul hotelului, asta este. Sunt treburi interne de-ale noastre și nu facem nici un scandal că nu e cazul. Nici nu m-am supărat pe ei”, a povestit Miriuță pentru actualdecluj.ro.

CFR Cluj a învins-o pe Craiova cu 4-1 sâmbăta trecută. Miercuri de la ora 21:00 va juca cu Dinamo la București, de unde speră să se întoarcă cu trei puncte. „Ei sunt ca o fiară rănită acum, că au pierdut cu Steaua. Ne dorim enorm să câștigăm, titlul se joacă”, a mai spus Miriuță.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Tags

    Articole similare