Închide

DĂRÂMAT Golgheterul CFR-ului n-a prins lotul pentru a doua oară la rând. „Așteptăm mult mai mult de la el”

Sport by Catalin Suciu - apr. 05, 2017 0 829

Cristi Bud traversează o perioadă nefastă după un final de an foarte bun. Din primăvară, atacantul n-a mai fost în aceeași formă care l-a propulsat între cei mai buni marcatori din România, iar de două partide nu mai prinde nici banca de rezerve.

Titular indiscutabil în 2016 și la începutul părții a doua a campionatului, Cristi Bud a ieșit din schemă după șase partide consecutive fără gol marcat. A ratat mult, a primit în continuare șanse, însă Miriuță pare să-și fi pierdut răbdarea cu el.  A fost lăsat în afara lotului la meciul cu CS Universitatea Craiova (4-1) din deplasare, iar acum va privi și partida cu Dinamo din fața televizorului.

„N-am absolut nimic cu el. Și el știe asta, oricine știe asta. La mine joacă cel mai în formă, toți au primti șanse. Cristi a primit o grămadă de șanse. Primele cinci jocuri din play-off a fost titular. Cu Steaua a jucat, la Timișoara, în Cupă apoi. Eu trebuie să-i aleg pe cei mai în formă, iar Omrani i-a luat fața în acest moment. La mine oricine primește șansa să joace. Sorsa mi-a jucat titular, apoi n-a mai jucat pentru că n-a mai avut același randament. Pe Păun l-am ținut rezervă câteva meciuri, mi-a intrat la Mediaș și acum nu-l mai scoate nimeni din echipă. Horj a fost rezervă cinci meciuri, apoi a intrat foarte bine și nu-l mai scoate nimeni. Am oricâte exemple doriți. Eu nu sunt tâmpit să-mi țin jucătorii care sunt în formă pe banca de rezerve sau în tribună. Orice antrenor apelează la cei mai în formă fotbaliști. Eu sunt corect, n-are nimeni ce să-mi reproșeze din punctul ăsta de vedere”, a declarat Miriuță pentru actualdecluj.ro.

Pleacă sigur la vară

Cristi Bud e în ultimele luni de contract și n-a semnat prelungirea până în acest moment, iar șansele să rămână sunt spre zero. Atacantul a fost dorit în iarnă în Iraq, în Kazahstan și Arabia Saudită, dar clubul nu l-a lăsat să plece. În ultimele săptămâni, susțin colegii acestuia, fotbalistul a părut resemnat la antrenamente. Simte că a ratat șansa finalului de carieră în iarnă, iar acum și-a pierdut și locul în echipă. „E abătut mereu și toată lumea încearcă să-l încurajeze. Ratările l-au demoralizat, iar acum nu mai prinde nici lotul. Trece printr-o perioadă foarte grea”, povestește un apropiat al acestuia.

Dinamo și CFR Cluj se întâlnesc miercuri (5 aprilie) de la ora 21:00 la București.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.