Închide

Managerul general: “Vom face tot ce putem încât să avem Untold 2021”

ActualitateAdministrațieFestival by Actual de Cluj - mai 19, 2021 0 228

Organizatorii Untold au anunțat că fac tot posibilul să deschidă porțile festivalului în 2021, la o ediție fără compromisuri, care ar putea avea loc după 1 august.

“Facem tot posibilul ca anul acesta să deschidem porțile și să vă oferim o ediție UNTOLD 2021 fără compromisuri. În timp ce scriem asta, un efort supraomenesc colectiv va continua să facă festivalul așa cum îl țineți minte, așa cum îl meritați și îl iubiți, cu muzicieni de talie mondială într-o fantazie incredibilă din viața reală, în casa UNTOLD, la Cluj – Napoca. Credem că putem face magie împreună și există speranță din partea autorităților că după 1 august vor putea avea loc evenimente la scară largă. Noi și peste 1000 de furnizori și 15000 colaboratori ai UNTOLD avem poftă să fim din nou împreună cu fiecare dintre voi. Vă ținem la curent imediat ce avem o direcție clară din partea autorităților”, a transmis echipa Untold.

Bogdan Buta, managerul festivalului, a adăugat că toate evenimentele test organizate anul acesta au demostrat că marile evenimente pot avea loc în condiții de siguranță, mai ales dacă participanții sunt testați.

“Există suficiente evenimente test organizate în lume care au demonstrat că se poate organiza un eveniment în siguranță chiar și în pandemie. În fapt, normele propuse de noi, ar face evenimentele cele mai sigure locuri publice în care se poate afla o persoană la momentul respectiv. Nu trebuie foarte multa știință ca oricine să poată înțelege că exact aceeași oameni, chiar și 100.000, dacă nu sunt la eveniment unde sunt testați, deci în siguranță, sunt liberi să călătorească, să meargă la petreceri private, la mall, în mijloace de transport în comun, fabrici, magazine, etc cu norme minimale, deci au șanse mult mai mari de transmitere a virusului decât la un eveniment care respectă cele mai înalte standarde pentru siguranța participanților. Toate evenimentele test organizate până acum au demonstrat asta. Suntem încrezători că putem asigura condițiile necesare ca festivalul să se poată organiza în condiții maxime de siguranță, cum am reușit dealtfel și în anii trecuți printr-o colaborare excelentă cu autoritățile”, a spus Buta.

Autoritățile din România au adoptat un set de măsuri pentru organizarea marilor evenimente, în contextul relaxării restricțiilor impuse de pandemie. Aceste măsuri au fost clasate de oamenii din industria de evenimente ca imposibil de adoptat, mai ales că limitează și numărul de participanți.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu