Închide

Percheziții ieri la Cluj în casele unor persoane bănuite de trafic de droguri. Anchetatorii au găsit sute de plicuri cu droguri

Actualitate by Actual de Cluj - mai 20, 2021 0 163

Percheziții ieri la Cluj în casele unor persoane bănuite de trafic de droguri. Anchetatorii au găsit sute de plicuri cu droguri.

Nu mai puțin de 26 de percheziții domiciliare ieri în Cluj-Napoca şi în comunele Floreşti şi Baciu, în casele a 12 persoane bănuite de trafic de droguri și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Un număr de 11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă. ”Din cercetări a reieșit că, din 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și deținut pentru consum propriu droguri de risc și substanțe psihoactive, în județele Cluj și Hunedoara”, spun anchetatorii.

La percheziții aceștia au găsit un kilogram de cannabis, aproximativ două sute de plicuri ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 16.620 de lei, bani, telefoane mobile, cântare electronice și altele. ”Totodată, a fost depistat un bărbat urmărit, acesta fiind condamnat definitiv într-o cauză privind comercializarea de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, la o pedeapsă privativă de libertate de patru ani”, mai arată aceștia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare