Închide

Managementul deşeurilor în Cluj Napoca, Huedin şi în alte 43 de localităţi din Cluj va fi asigurat de Supercom, după o decizie definitivă a instanței

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 28, 2022 0 111

Managementul deşeurilor în Cluj Napoca, Huedin şi în alte 43 de localităţi din Cluj va fi asigurat de Supercom, după o decizie definitivă a instanței. Anunțul vine de la compania de salubrizare, azi.

Astfel, Supercom a anunțat, în urma pronunţării definitive asupra contestaţiilor, câştigarea contractului care prevede managementul integrat al deşeurilor inclusiv în municipiul Cluj – Napoca, oraşul Huedin şi alte 43 de localităţi din judeţ. Compania a precizat că a investit peste 25 de milioane de euro ca să ducă la bun sfârșit contractul.

”Compania Supercom anunţă, în urma pronunţării definitive asupra contestaţiilor formulate, câştigarea contractului care prevede managementul integrat al deşeurilor inclusiv în municipiul Cluj – Napoca, oraşul Huedin şi alte 43 de localităţi din judeţ. Colectarea separată a deşeurilor, într-un sistem integrat la nivelul judeţului Cluj va permite o economie consistentă la costurile pe termen lung pentru acest tip de serviciu public. Mai mult decât atât, integrarea managementului deşeurilor la nivelul unui singur operator va garanta calitatea serviciilor şi o relaţie mult mai uşoară cu beneficiarii finali. Comunităţile din judeţul Cluj vor avea parte de o atitudine corectă, transparentă şi eficientă din partea Supercom”, a arătat compania de salubritate.

Supercom, este o companie cu capital 100% românesc, unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România, fiind fondată în 1990 de către Ilie Ionel Ciuclea. Compania oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare şi valorificare a deşeurilor, deszăpezire, reciclare, etc. Supercom are colaborări pe termen lung cu administraţii locale din Bucureşti şi din Ilfov, Dâmboviţa, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Ialomiţa şi Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu