Închide

Mai multe branduri şi promoţii mai mari, în ultimul weekend de Black Friday din an, la Iulius Mall Cluj (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 26, 2021 0 216

Cel mai bogat weekend în reduceri de Black Friday începe vineri, 26 noiembrie 2021. Aşa că fă-ţi lista de cumpărături şi vino la Iulius Mall Cluj, unde ai „Bucurii pe loc”! Poţi să alegi hainele, să le probezi şi să le asortezi cu piese statement, în cele mai creative moduri şi #FaraComenziRatate. Accesează catalogul reducerilor aici!

Se spune că Black Friday marchează începutul sărbătorilor de iarnă şi știm cu toţii că o să ai noroc tot anul, dacă de Revelion porți o piesă vestimentară nouă. Outfit-uri şi promoții de sezon foarte tentante au pregătit brandurile ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, ORSAY, BSB, U.S. Polo Assn., Motivi, Mathilde, Bigotti şi alţii.

Moş Crăciun se grăbeşte şi el să prindă cele mai bune preţuri, de anul acesta, din Iulius Mall Cluj, pentru a-şi umple tolba cu cadouri. Dăruieşte-i femeii speciale din viaţa ta bijuterii sau accesorii, pe care le găseşti acum la preţuri reduse cu până la 50% la Parfois, până la 40% la Sabrini, cu până la 30% la Teilor şi Meli Melo sau cu 20% la Pandora şi Swarovski.

Dacă vrei să îi oferi în dar produsele ei preferate de beauty, treci pe la magazinele de cosmetice The Makeup Shop, Marionnaud, Nala sau Gerovital.

Să alegi cadoul perfect pentru el, poate fi destul de complicat, însă Iulius Mall are numeroase soluţii. Sport Vision a tăiat preţurile cu până la 70%, Skechers şi Buzz cu până la 50%, iar Under Armour cu până la 40%. #Faracomenziratate te aşteaptă şi magazinele Nike şi Ecco Shoes, cu până la 40% off, dar şi Adidas cu 30%.

Cei mici au şi ei parte de reduceri de până la 50%, la hăinuţele de la Coccodrillo şi 30%, la anumite modele de încălţăminte de la Priky & You.

Decorează-ți casa şi masa de Crăciun în spiritul sărbătorilor de iarnă cu Kitchen Shop şi Nobila Casa, care au promoții de neratat! Descoperă toate reducerile aici!

Şi nu uita! Vineri, de la ora 17:00, dăm oficial startul sărbătorilor de iarnă şi vom aprinde luminiţele de Crăciun din mall. Elementul inedit îl reprezintă bradul înalt de 15 metri din Curtea de Onoare, care are la bază o locomotivă stilizată de metrou. Tot vineri, 100 de licurici invadează Iulius Parc, cu ocazia expoziţiei Firefly Field, organizată pentru prima oară în România de Lights On România.

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare