Închide

Boc se justifică: PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, cu o rivalitate istorică. Când joacă pentru România, dau totul!”

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - nov. 26, 2021 3 1388

Primarul Clujului, Emil Boc, apreciză că PSD nu mai este un partid corupt – cum insinua până în prezent – iar coaliția  formată între PSD-PNL o asimiliează cu ambiția jucătorilor de fotbal rivali care atunci atunci când sunt selecționați în echipa națională dau tot ce e mai bun pe teren.

Aceste două partide, PSD și PNL, sunt ca două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când jucătorii acestor echipe joacă pentru naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și joacă, dau tot ce pot mai bun pentru țară, pentru România. Dincolo de clubul din care faci parte, trebuie să fii loial față de România. Avem un șef al Guvernului, un căpitan de echipă, pentru care, prin natura profesiei, loialitatea față de România reprezintă legea supremă”, a spus boc în emisiune de radio la Napoca FM, citit de știridecluj.ro.

Edilul Clujului a adăugat că acestea sunt ingredientele pentru ca „acest guvern să joace pentru România și nu pentru cluburile din care fac parte, în primul rând”.

Boc a mai completat că alianța cu PSD nu se va justifica dacă nu va fi ridicat MCV-ul și dacă România nu va intră în Schengen.

Sursa foto Actual de Cluj

3 comentarii

  1. Cu oricare vorbe meșteșugite ați încerca învelirea in sclipici a mizeriei făcute tot nu obțineți bomboană de pus in brad ci doar un 💩 ambalat frumos. Mai erau soluții dar nu ați dorit să le luați în calcul și acum credeți că dacă repetați o minciună aceasta devine adevăr. Adevărul a fost spus de baronul de Prahova: „mai bine ne înțelegem cu PSD, ăștia de la USR nu-s oameni” – citat aproximativ.
    Inventați aripa Orban care ar fi fost acolo dacă refaceati coaliția cu USR dar vă faceți că nu ați auzit declarațiile lor repetate pe toate canalele. Iar argumentul că trebuia să le dați ministere e de o imbecilitate dezarmantă: adică nu puteați da ministere liberalilor dvs. pentru că sunt fani Orban dar ați putut da/și crea noi ministere pentru PSD-istii lui Ciolacu, Grindeanu, Firea, etc.
    La așa gândire nu mai surprind rezultatele echipei câștigătoare care „a înfrânt” pe toate fronturile.

Scrie un comentariu