Închide

Mai mult lăudăroși decât eficienți. Serviciile online anunțate de Boc funcționează doar dacă mergi personal la Primărie

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - mart. 24, 2020 3 501

Multe laude deșarte, multe share-uri pe rețelele de socializare pe linie de partid. Cam asta înseamnă era online instituită și anunțată de Boc la Primăria din Cluj. Familiile angajaților din instituții se tem pentru viața apropiaților cu risc despre care spun că n-au fost protejați. Oamenii simpli spun că au fost sunați de angajați ai Primăriei care i-au anunțat că degeaba vor să își prelungească abonamentul de parcare 0nline deoarce singura modalitate ca să îl mai aibă este să se prezinte la ghișeu.

La Cluj funcționează deja o rețea online de share pe linie de partid prin care se distribuie toate premierele și reușitele Primăriei din Cluj, mai ales în vremea epidemiei.

Se pare însă că lăudărosul primar Emil Boc și lăudăroșii săi postaci (oameni din Primărie, consilieri locali, organizația PNL Cluj) nu reușesc să facă și în realitate treabă, efectiv ca în Primărie să funcționeze măsurile prin care clujenilor să li se ofere efectiv servicii online ca să fie ținuți departe de ghișeele instituției și să poată respecta cu adevărat statul acasă.

Un clujean a spus astăzi că degeaba încercă să își prelngească online abonamentul de parcare din Cluj că a fost sunat de funcționarii Primăriei să se prezinte la ghișeu dacă mai vrea să aibă abonament în continuare.

Nu doar cetățenii sunt îngroziți de felul în care funcționează Primăria online anunțată de Boc. Ci și angajații.

Un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primarului Boc în timp ce acesta trasmitea live ședința videoconferință a Consiliului Local declarată premieră pentru România, arată că Boc n-a făcut mare lucru pentru angajații săi cu risc care sunt în continuare în prima linie, lucrând cu publicul la ghișee.

„Doresc să vă rog să protejați stafful primăriei din categoriile de risc: femei însărcinate, angajați cu boli cardiovasculare, cancer, alte boli cornice. În acest sens, va rog să excludeți acești angajați din categoriile de risc din departamentele unde se lucrează cu publicul. Oferiți-le posibilitatea de a lucra de acasă sau de a-și lua concediu fără plată. Două sau trei luni fără ei în Primărie vă vor putea garanta că îi aveți înapoi după ce trece această pandemie”, i se atrage atenția lui Boc.

3 comentarii

  1. Saptamana trecut a aparut prin birouri o figura meteorica care a dat angajatilor cate-o masca si cate-o perche de manusi.
    Dupa o vreme a trecut primarul victorios sa vada ca toti oamenii sunt dotati.
    Nu s-au dat masti, manusi, substante dezinfectante oamenilor de la ghisee, din birourile in care sunt relatii cu publicul, …
    Sefii i-au trimis pe oamenin in concediile lor de odihna, e un haos in primarie in schimb pe siteurile de socializare Boc a biruit pandemia.

  2. boc,un limbric ordinar care a distrus destine ca prim ministru.Printre altele a desfiintat si inchis spitale,asta este acest limbric,(…editat….),nemernic.

  3. s-a dat odata in primarie masti din acelea de unica folosinta (cate una pentru fiecare angajat) ,dezinfectant pentru maini in fiecare birou si dezinfectant pentru suprafete. Acum nu se mai dau ca cica nu mai exista pe stoc deloc. Cred ca autoritatile din Cluj ar trebui sa gaseasca solutii, in primul rand pentru spitalele din Cluj si dupa pentru angajatii institutiilor ce merg zilnic la servici, asigurand permanenta.

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.
  • Articole similare