Închide

Mai aveți timp o săptămână să donați pentru campania „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație”

ActualitateDezvoltare by Actual de Cluj - mai 30, 2020 0 176

Până în prezent, s-au adunat 24.000 de lei, în cadrul campaniei Arhiepiscopiei Clujului,„Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!”.Campania se încheie la fiele săptămânii viitoare, timp în care mai puteți dona, fie în contul deschis special în cadrul acestei campanii, fie la casieria Arhiepiscopiei.

Campania derulată de Arhiepiscopia Clujului a demarat la mijlocul lunii mai, în  scopul achiziționării de tablete care să fie oferite gratuit unor copii care provin din medii defavorizate, din județele Cluj și Bistrița Năsăud.

„Tariful pe care ne-am propus să-l alocăm pentru o tabletă este 500 de lei. Am adunat până acum 24.000 de lei și sper că până în 6 iunie se vor mai aduna ceva bănuți. Pentru noi a fost și un exercițiu, să vedem cum se mobilizează lumea într-o cauză de genul acesta”, a explicat Pr. Bognda Ivanov (foto sus).

Așadar, campania de strângere de fonduri se încheie în 6 iunie, urmând ca până în 10 -11 iunie să fie achiziționate tabletele care să fie oferite elevilor care provind din familii cu venituri modeste.

Chiar dacă Guvernul s-a angajat, între timp, să aloce sume pentru a oferi tablete tuturor elevilor care nu dispun de dispozitive necesare învățământului online, reprezentanții Arhiepiscopiei Clujului sunt de părere că acțiunea Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!” își va îndeplini misiunea „Noi vom oferi aceste tablete cu sprijnul Inspectoratelor Școale, pentru că în mod cert sunt foarte mulți copii care au nevie de ele. Mai avem o saptămână la dispozție în care, și cu ajutorul dumneavoastră se mai pot aduna bani în cadrul acestei campanii”, a spus Pr. Bognda Ivanov.

„În contextul în care lumea noastră este tot mai bulversată de pandemia de coronavirus, sănătatea și viața oamenilor sunt daruri pentru care merită făcut orice efort și sacrificiu. Acestora li se adaugă în mod obligatoriu și educația, care trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care ne oferă șansa de a privi cu încredere spre copiii și tinerii noștri și spre viitorul nostru ca popor”, a transmis Arhiepiscopia Clujului la debutul acestei campanii.

Donațiile mai pot fi făcute în contul: RO19BTRL01301205P1291806, special deschis la Banca Transilvania, dar și la caseria Arhiepiscopiei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare