Închide

Luna de pe Kogălniceanu a fost mutată în curtea Muzeului de Artă, mai poate fi vizitată două zile

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 04, 2020 0 732

Instalația de lumină ce reproduce luna de pe cer, fotografiată de sute de clujeni care au venit să o admire în piațeta Jean Calvin de pe strada Kogălniceanu, se mută de mâine în curtea Muzeului de Artă.

Organizatorii Lights On Romania anunță faptul că instalația ”Museum of the Moon” urmează să fie expusă public de mâine, în curtea Muzeului de Artă, pentru două ultime zile de expoziție. ”Măsura a fost luată ca urmare a prognozelor meteo pentru perioada următoare, instalația având o toleranță maximă la vânt de până la 17 km/oră, în contextul în care în dimineața de ieri rafalele din centrul orașului au depășit viteze chiar și de 30 km/oră”, arată organizatorii.

Instalația va putea fi vizitată în noua locație zilnic între orele 17 și 22, în grupuri a câte 20 de persoane, timp de șapte minute, în funcție de numărul participanților, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și cu mască purtată corespunzător. ”Accesul va fi permis doar alături de un agent de pază. În eventualitatea creșterii vântului, expoziția va fi din nou oprită imediat, organizatorii nedorind să pună în primejdie publicul participant ori integritatea instalației”, mai arată aceștia.

Museum of the Moon este o instalație creată de Luke Jerram.

Între timp, toate celelalte instalații din festivalul Lights On sunt în continuare disponibile publicului larg, nefiind afectate de prognoza meteo.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare