Închide

Lucrările la parcul Armătura din Cluj-Napoca au ajuns la 86%, trebuiau să fie gata

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 31, 2023 0 355

Lucrările la parcul Armătura din Cluj-Napoca au ajuns la 86%, anunță dirigintele de șantier.

Astfel, în parc lucrările erau executate în proporție de 86% în urmă cu câteva zile, a estimat dirigintele de șantier, Baseli Drum Consult. ”Proiectul avansează în ritm susținut”, consideră dirigintele. ”Lucrările care urmează să fie finalizate includ finisajele, pregătirea zonelor care vor fi însămânțate și realizarea spațiilor verzi. De asemenea, se va instala un covor de tartan pe zona terenului de sport pentru a oferi un spațiu modern și sigur”.

Proiectul pe fonduri europene presupune revitalizarea culoarului de mobilitate pe malul Someșului, în zona Parcului Armătura, prevede modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile râului, realizarea unui podeţ pietonal şi pentru biciclete peste pârâul Nadăş, amplasarea de mobilier urban și rasteluri de biciclete, plantare de arbori, sistem de iluminat modern și reabilitarea bazei sportive. Proiectul are o valoare de 16,7 milioane de lei.

Termenul de finalizare al lucrărilor la Parcul Armătura ar fi trebuit să fie martie 2023, luna curentă, după cum estima primarul Emil Boc în urmă cu exact un an. Citește și:

Clujul verde. Când vor fi gata marile parcuri la care se lucrează în oraș

Nici un comentariu

Scrie un comentariu