Închide

Lovitură dură încasată de CFR Cluj. Campioana a primit interdicție la transferuri!

SportTop News by Actual de Cluj - dec. 21, 2019 0 471

CFR Cluj a primit astăzi verdictul Comisiei de Apel pentru acordarea licenței cluburilor, care le interzice clujenilor să efectueze transferuri „cel puțin până la următoarea înfățișare a Comisiilor”!, anunță gsp.ro.

Astfel, până pe 31 mai 2020, clubul trebuie să raporteze la FRF situația financiară, iar o nouă evaluare va fi făcută la inceputul lunii iulie. În acest moment, CFR nu mai poate face niciun fel de transfer, chiar daca ar fi vorba de jucători liberi de contract. Surse federale susțin că în ultimii 3 ani de monitorizare – 2016, 2017, 2018 – clubul din Gruia a depășit valoarea de 25 de milioane de lei deficit cumulat.

Singura soluție pentru ca ardelenii să deblocheze transferurile este un apel soluționat favorabil de TAS, care poate fi făcut în termen de maximum 21 de zile de la interdicția impusă de Comisia FRF. Decizia TAS ar urma să vină până pe 14 februarie 2020. Fereastra de mercato de iarnă în Liga 1 se închide pe 17 februarie.

DECIZIA ANUNȚATĂ AZI PE SITE-UL FRF:

„Apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA a fost respins și s-a menținut hotărârea instanței de fond de sancționare a clubului cu interzicerea legitimării jucătorilor până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerinței, pentru încălcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate.

Deciziile Comisiei de apel sunt definitive și executorii. Deciziile pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral de la Lausanne (TAS) în termen de 21 de zile. TAS va pronunța soluția până la data de 14 februarie 2020, conform Convenției Arbitrale încheiate între FRF și cluburile licențiate de Liga 1, decizia TAS fiind irevocabilă”, se arată în comunicatul oficial FRF.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare