Închide

Lovită de pandemie, Opera din Cluj pune în vânzare bilete onorifice după o sută de reprezentații transmite online

Cultură by Actual de Cluj - mart. 16, 2021 1 369

Lovită de pandemie, prima Operă Națională înființată pe teritoriul României pune în vânzare bilete onorifice la spectacolele sale, altfel difuzate gratuit online.

”La un an de la coborârea cortinei și suspendarea evenimentelor oferite cu sala plină, Opera Națională Română din Cluj-Napoca își continuă misiunea împărtășirii artei lirice dincolo de distanțele fizice ale pandemiei Covid-19, prin transmisiuni online bisăptămânale. Provocările resimțite de domeniul artistic în acest interval dificil sunt, însă, inevitabile. Iar susținerea publicului este binevenită și posibilă prin recenta lansare a unor Bilete onorifice”, transmite instituția de cultură.

Opera transmite în fiecare seară de vineri spectacole, recitaluri și concerte susținute fără public și cu respectarea normelor de siguranță, dar și duminica – atunci sunt difuzate cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu și evenimente speciale. Până acum în acest mod au fost difuzate peste o sută de reprezentații virtuale. ”Toate aceste transmisiuni vor continua să fie oferite gratuit, însă provocările resimțite de prelungirea pandemiei și imposibilitatea reluării spectacolelor cu public afectează instituția lirică. Astfel, spectatorii care doresc să acorde un sprijin suplimentar Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, o pot face cu ocazia fiecărei transmisii, prin achiziționarea unui Bilet Onorific”.

Biletele onorifice sunt puse în vânzare în zece categorii și au prețuri între 10 și 200 de lei. Pot fi cumpărate online și prin agenția de bilete a Operei.

Un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare