Închide

Lincar, reconfirmat de U Cluj: va fi pe bancă la următorul meci! Ce antrenor e pregătit să preia echipa dacă „U” pierde cu Sepsi

Sport by Catalin Suciu - aug. 19, 2022 0 577

Cu două puncte în cinci etape, Universitatea Cluj e penultima în Liga 1, iar antrenorul Eric Lincar trebuie să găsească soluții pentru redresare.

Clubul ar fi dorit să renunțe la tehnician, a anunțat prosport.ro azi, dar conducerea îl reconfirmă pe Erik Lincar pe banca tehnică.

*Pe de altă parte, susțin sursele actualdecluj.ro, Leo Grozavu ar fi principalul favorit să îi ia locul lui Lincar, dacă acesta nu câștigă luni, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

U Cluj a început promițător Superliga, cu două remize cu FCSB și CS U Craiova, cu un joc bun, ofensiv, dar apoi a intrat în vrie, cu trei înfrângeri la rând. Cu Lincar, Universitatea încearcă să atace, preferă un joc ofensiv, dar etapele trec, iar echipa are doar două puncte. „Eu nu o să joc niciodată la ciupeală”, a anunțat antrenorul Universității.

Conducerea ar fi dorit să renunțe la el, a scris prosport.ro, dar nu s-ar fi înțeles în privința sumei de reziliere. Odată cu promovarea, contractul lui Lincar s-a prelungit pentru un sezon, iar antrenorul câștigă 10.000 de euro în fiecare lună. Tehnicianul ar fi refuzat să plece fără să fie recompensat ca atare.

Potrivit conducerii Universității Cluj, Lincar va fi pe banca tehnică și la meciul cu Sepsi, de luni, primul jucat pe Cluj Arena în acest sezon.

„Nu s-a pus problema să plece și, cu siguranță, îl veți vedea și luni. Am avut un început bun de campionat, jocul ne dă speranțe. Am ratat penalty-uri, dar echipa joacă. Acum ne întoarcem și acasă, trebuie să ținem cont de anumite aspecte, fiindcă noi tot în deplasare am jucat”, a spus președintele Radu Constantea pentru actualdecluj.ro.

Surse din anturajul clubului susțin că Leo Grozavu este favorit să îi ia locul lui Lincar. Fostul antrenor de la Sepsi a discutat și în trecut cu Universitatea Cluj și ar fi vizat pentru a prelua banca tehnică după Lincar.

„Nu vreau să discut atâta timp cât U Cluj are un antrenor. Am vorbit în trecut… Am stat de vorbă cu Radu (Constantea-n.r.), e un tip serios. Universitatea e tentantă, normal. Eu sunt acasă, la Cluj, am mai antrenat această echipă. Am mai auzit de la diverse persoane că aș fi dorit, dar nu am discutat acum nimic. Nimic concret”, a declarat Grozavu pentru actualdecluj.ro.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.