Închide

Lincar, mesaj pentru contestatari: „Ei, blatiștii, mercenarii, au promovat”

SportTop News by Actual de Cluj - mai 30, 2022 0 40

Erik Lincar a reușit prima promovare din cariera de antrenor. Universitatea e în liga 1 după șapte ani, eliminând-o pe Dinamo într-o dublă în care aproape nimeni nu îi dădea șanse.

La final, antrenorul a avut un discurs în care a criticat o parte dintre contestatarii săi:

„Am avut vreo trei șanse să promovez în Liga 1, acum a fost cu succes. Dar nu totul se rezumă numai la mine. Am un mesaj și pentru cei din Cluj care ne-au numit blatiști, mercenari de-a lungul sezonului. Băieții au suferit mult și nu cred că meritau duși în zona aia, că nu și-au apărat corect șansele. Asta mă deranjează, acele persoane să vină să-și ceară scuze! Sau pot să o facă și online, cum vor ei.

Clujul e mare. După meciul cu Hermannstadt, au fost situații care m-au deranjat. Cât sunt antrenor nu pot să cred că un jucător mă va vinde, va face blat meciul. Ei, mercenarii, blatiștii, au promovat.

Am realizat un lucru mare. De azi, ne gândim la Liga 1, începem altă muncă, e perioada scurtă, o lună și ceva. Va trebuie să ne organizăm foarte bine. Liga 1 e puternică, va trebuie să facem multe investiții. Îmi doresc să rămână o parte din jucători”, a spus Lincar, după promovarea în Liga 1.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

< Articolul precedent

Articolul urmator >