Închide

Limp Bizkit vine la Electric Castle, la 8 ani de la cel mai nou album

ActualitateTop News by Mihai Prodan - mart. 19, 2019 0 242

Limp Bizkit vine la Electric Castle în acest an, anunță organizatorii festivalului de la Cluj în urmă cu puține momente.

Trupa americană, în topuri acum 20 de ani, completează lista headlinerilor la această a șaptea ediție a festivalului de la castelul din Bonțida, ocazie cu care organizatorii anunță alte trupe noi – Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Zeds Dead și Infected Mushroom.

Solistul Limp Bizkit e Fred Durst, despre care organizatorii EC spun că e „una dintre cele mai emblematice figuri rock ale momentului”, cu trei nominalizări la Grammy și 40 de milioane de albume vândute. „Însă acestea spun prea puțin despre modul în care Limp Bizkit a influențat scena muzicală în ultimele două decenii. Adeptă a stilului Nu Metal, Limp Bizkit a fost printre primele trupe ce a reușit exemplar să combine două stiluri muzicale complet rupte până atunci, rock și rap”, spun organizatorii EC.

Ultimul album al Limp Bizkit, Gold Cobra, a fost lansat în urmă cu opt ani, în 2011, iar cel dinaintea acestuia, „Results may vary”, e din 2003.

 • author photo two

  Mihai Prodan

  Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare