Închide

Liga Profesionistă a respins solicitarea Timișoarei, bănățenii sunt nemulțumiți. “Nu cred că e normal, sper să nu ajungem la TAS”

Sport by Catalin Suciu - apr. 28, 2014 0 193

Liga Profesionistă de Fotbal a răspuns oficial cererii clubului ACS Poli Timişoara care a cerut forului să se autosesizeze în cazul folosirii lui Marius Martac de către „U” Cluj, în partida directă.  Liga a anunţat că nu sunt îndeplinite condiţiile regulamentare pentru sesizarea din oficiu a forului. Mai mult, în adresa semnată de către coordonatorul departamentului de competiţii, Paul Alexandru Mincu, se arată că clubul bănăţean trebuia să depună o contestaţie scrisă în raportul de arbitraj, ceea ce nu s-a întâmplat.

“Eu nu vreau să facem rău nimănui, mai ales Universității Cluj, o echipă frumoasă, de tradiție. Dar regulamentele trebuie respectate. Eu știu că nu a fost omologat rezultatul, poate va fi, vedem ce pași vom urma în continuare. Nu știu dacă mergem la TAS, sper să nu fie cazul de așa ceva. Eu știu că acel avocat Micu (coordonatorul departamentului de competiții- n.r.), le-a spus celor de la Universitatea că pot să-l joace pe Martac. Apoi Universitatea Cluj a pierdut cu Chiajna la “masa verde”, iar acum, același avocat, Micu, ne respinge sesizarea. Nu e normal ce se întâmplă. Ne vom consulta cu juriștii nostri și vom vedea ce facem în continuare. Eu oricum îmi doresc foarte mult să rămână în prima ligă și Universitatea Cluj și Timișoara”, a declarat președintele timișorenilor, Ioan Timofte, pentru actualdecluj.ro.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu