Închide

Licitație de peste 7,6 milioane de euro pentru supervizarea lucrărilor la Centura Metropolitană a Clujului

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - oct. 23, 2023 0 317

Primăria a scos la licitației servicii de supervizare pentru lucrările la Centura Metropolitană din Cluj (toate cele 3 loturi loturile, aflate în faza de proiectare execuție, respectiv licitație), contractul fiind de peste 37, 2 millioane lei, fără TVA. Contractul implică supervizare atât în timpul perioadei de proiectare și execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul perioadei de garanție a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și pentru a se asigura că Antreprenorul proiectează și execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul proiectării și al lucrărilor, arată municipalitatea. Data limită pentru depunerea ofertelor în cadrul procedurii este 20 noiembrie. 
Criteriul de adjudecare pentru contractul „SERVICII DE SUPERVIZARE ȘI CONSULTANȚĂ SSM PENTRU CONTRACTELE DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE „Drum TransRegio Feleac TR 35- Etapa I Centura Metropolitană TR 35 și Drumuri de Legătură “ Faza I – Centura Metropolitană TR 35 şi Drumuri de legătură „ TRONSON 1 , TRONSON 2 SI TRONSON 3” este cel mai bun raport calitate preț. Se va puncta: prețul ofertei (40%), experiența coodonatorului de proiect (15%), experiența inginerului constructor tunel (7,5%), experiența inginerului constructor drum (7,5%), experiența inginerului constructor stucturi (7,5%), experiența inginerului constructor calitate (7,5%), experiența inginerului constructor proiectare (7,5%), experiența inginerului constructor responsabil cantități (7,5%).
Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat în ultimii 5 ani contracte similare cu valaore cumulată de minim 25 de milioane lei, fără TVA, din 5 contracte (servicii superviare/consultanță pentru lucrări de construcție, lărgire, modernizare, reabilitate drumuri naționale, autostrăzi, drumuri expres sau variante ocolitoare.

Valoarea estimată a lucrărilo este de peste 37,2 milioane lei, iar durata este de 224 de luni, potrivit anunțului din SEAP.

Deja primul tronsonul al Centurii Metropolitane a intrat potrivit Primăriei în faza de proiectare iar celelalte două tronsoane pentru care Primăria a relansat o licitație comasată are ca dată limită de depunerea a ofertelor ziua de 31 octombrie.

Primul tronson din Centura Metropolitană ar putea intra în execuție din primăvara lui 2024/Pentru grosul lucrării se ia în calcul prelungirea licitației

Centura Metropolitană Cluj-Napoca va avea în total 42 de kilometri o durată de realizare de 4 ani (fiecare etapă). Pe traseul principal și pe drumurile de legătură sunt prevăzute 5 tuneluri de tip cut&cover respectiv galerie cu forare subterană. Pentru prima etapă de realizare a Centurii Metropolitane (cea pentru care există asumată finanțarea la nivel guvernamental) este prevăzută o lungime de 23,67 km și aproape 20 de kilometri de drumuri de legătură, iar pentru etapa II 18,6 kilometri și aproape 14 kilometri drum de legătură.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu