Închide

Licitație de 2,3 milioane lei pentru înființarea unui centru de colectare pentru deșeuri voluminoase sau din construcții în Cluj-Napoca

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 11, 2023 0 249

Centrul de colectare prin aport voluntar ar putea intra în șantier pentru amenajare din 2024. Primăria a lansat o licitațe de peste 2,3 miloane lei pentru acest centru care urmează să se facă pe un teren de 4300 de metri pătrați în zona Centrului de Management Integrat al Deșeurilor și a străzii Platanilor din Pata Rât.

 

O licitație de peste 2,32 de milioane de lei pentru construirea centrului de aport coluntar destitat colectării deșeurilor din construcții, a celor de echipamente electrice sau a celor voluminoase a fost lansată de Primărie. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este ziua de 15 ianuarie 2024. Criteriul de adjudecare este prețul cel mai scăzut. Termenul de contract este de 6 luni.

Contractul implică construirea unor platforme betonate, împrejmuirea amplasamentului, amenajarea unor copertine, montarea unui container pentru portar, dotarea intrării cu un cântar pentru deșeuri sau achiziția mai multor containere pentru diferitele tipuri de deșeuri care se vor colecta în acest centru.

Centrul urmează să fie construit în Cluj-Napoca pe un teren de 4300 de metri pătrați aflat în proprietatea Regiei Autonome a Domeniului Public, cu drept de folosință pentru oraș până în 2035.

Ce cuprinde contractul:

Înființarea centrului pentru colectarea deșeurilor prin aport voluntar (ca celelalte două centre care funcționau în Cluj-Napoca pe strada Bucium și în cartierul Mărăști) se realizează în cadrul unui proiect cu finanțare din fonduri europene (PNRR) și din bugetul local.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu