Închide

Lemnaru, șanse minime să rămână la „U” Cluj. Acesta trage și un semnal de alarmă: „Nu există nici o garanție că se schimbă ceva în bine. Sunt doar promisiuni” Ce spune despre „gașca nebună”

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 04, 2015 0 805

Valentin Lemnaru se antrenează în aceste zile cu Universitatea Cluj , dar șansele ca acesta să rămână în liga a II-a sunt infime. Atacantul și-a încheiat contractul în 30 iunie și ar fi fost de acord să semneze un nou angajament, însă nu în condițiile actuale.

„Eu mă antrenez deocamdată, am avut câteva discuții cu administratorul judiciar, dar nu se oferă nici o garanție că se îndreaptă într-un fel situația. Clubul nu dispune de bani și nu poate oferi nimic. E greu să faci ceva în felul acesta. Eu mi-aș fi dorit să rămân în liga a doua, dar nu cred că o pot face în condițiile actuale. Am și eu șapte luni de restanțe, nu mai pot sta doar pe promisiuni. E greu pentru toată lumea, va fi foarte greu și pentru cei din club acum, pentru jucători și antrenori”, a explicat Lemnaru pentru actualdecluj.ro.

Jucătorul are îndoieli și în privința strategiei clubului de a aborda campionatul cu o echipă alcătuită din juniori. „Ei sunt foarte talentați, e foarte bine că sunt promovați , e o șansă bună pentru acești copii. Dar nivelul la B nu e atât de slab pe cât s-ar crede. Va fi foarte greu să reziste sau să emită pretenții. Eu cred că și-ar dori și antrenorii să mai aducă ceva jucători cu experiență, dar cum să aduci pe cineva dacă nu poți oferi nimic? Cine știe, poate se schimbă ceva în aceste zile. Să dea Domnul să se întâmple ceva bun pentru Universitatea”, a adăugat Lemnaru.

„U” Cluj a disputat un prim amical în această vară, câștigând cu 7-0 meciul cu Unirea Florești. Următorul teste al „studenților” este programat miercuri, cu Unirea Jucu, tot în deplasare.

Se naște o nouă “gașcă nebună” în fotbalul românesc? “Asta-i șansa acestor copii. Ei vor doar să joace fotbal!”

“U” se întoarce la origini. Echipa devine sută la sută românească și va fi alcătuită din juniori crescuți de club.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare